4B SOLUTIONS

Tel.: +32 (0) 475 91 23 48

Borluutstraat 7 9051 Gent

©2019 door 4B Solutions

Commerciële ondersteuning

Van klantenwerving tot klantenbinding

  • BEREIKEN – KLANTENWERVING

Samen definiëren we potentiële klanten. We zoeken handvatten om gericht aan te sluiten op de behoefte van de potentiële klant. Samen bereiken we uw juiste doelgroep met een gerichte boodschap via het meest aangewezen medium en op het exacte moment.


Van cold calling tot op maat gemaakte events.

  • BOEIEN – VERKOOPKANSEN 

Gehoord, gezien en gelezen worden om uw doelgroep te boeien. Kennis en ervaring delen. Laat uw klanten genieten van een boeiende ervaring die aansluit bij uw diensten en producten. 

Beheer van website, sociale media, persberichten, voorbereiding en ondersteuning van events, infosessies en beurzen. 

  • BINDEN – OPLOSSINGEN OP MAAT

Een 360° graden beeld van uw klant laat u toe in te spelen op zijn behoefte en voorstellen op maat te maken. Informatie uit verschillende bronnen geeft u de kans om in de toekomst nog beter te anticiperen op de wensen van de klant. Bovendien wordt hij aangenaam verrast wanneer u uw kennis op de juiste manier en het precieze moment inzet. Begrijp wat uw klanten werkelijk willen en communiceer met de juiste diensten en personen. 


Databeheer, Customer relationship management (CRM), offertebeheer, agendabeheer. 

  • BEHOUDEN – DUURZAME KLANTENRELATIES

Omzet halen uit nieuwe klanten, kost 5 tot 10 keer meer dan dezelfde omzet die u haalt uit een bestaande klant. Bovendien spenderen klanten die bij u terugkeren, gemiddeld 67% meer dan andere. Genoeg redenen om werk te maken van een strategie die gericht is op customers for life. Samen werken we aan waardevolle persoonlijke relaties en leggen we stevige fundamenten voor de toekomst van uw onderneming.


Doeltreffende structuren en systemen opzetten.